/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Momentul în care un bărbat încearcă să înghită o viperă vie, pentru a-și impresiona prietenii. A murit la spital, după ce reptila l-a mușcat de limbă

missing
25 septembrie 2021, ora 12:55

Un fermier din Rusia a murit după ce a încercat să le arate colegilor lui un truc cu o viperă vie, în timp ce aceștia îl filmau. După ce l-a băgat de mai multe ori în gură, la un moment dat, şarpele l-a muşcat de limbă.

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital, însă în ciuda eforturilor medicilor, victima nu a mai putut fi salvată, transmite Digi 24.

„Pe 22 septembrie, un cetăţean a ajuns la unitatea de terapie intensivă a spitalului regional Kharabalin, unde a murit câteva minute mai târziu. Conform datelor preliminare, el se distra cu prietenii pe câmp, când şi-a băgat un şarpe în gură”, a transmis vineri Direcţia regională de Investigaţii a ICR, citată de Agenţia rusă Interfax.

Bărbatul a murit din cauza șocului anafilactic, iar poliția le cere locuitorilor să nu mai încerce să înghită șerpi.

„Nu trebuie să mai încercați să înghițiti șerpi, sau să faceți alte experimente care vă pot face rău”, se arată în comunicatul poliției, potrivit The Daily Mail.

Videoclipul a fost postat pe rețelele sociale și a devenit viral. Autorii filmuleţului susţin că bărbatului i-a reuşit de mai multe ori acest „truc cu înghiţirea unui şarpe”, care de această dată i-a fost fatal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram