image
Sursa foto: Pariurisport.com

Cum alegi un bonus de bun venit ca începător

Unul dintre cele mai importante beneficii când vine vorba de deschiderea unui cont de pariuri online este bonusul de bun venit. Un operator de pariuri îți poate completa (sau chiar dubla) prima depunere printr-un bonus de 50-100% sau îți poate oferi un freebet-uri și alte tipuri de pariuri. Cu toate acestea, multe bonusuri la înregistrare pot avea condiții dificile de îndeplinit până să poți transforma suma bonus în cash. În continuare, echipa Pariurisport.com îți va oferi câteva sfaturi utile care să te ajute să filtrezi bonusurile de bun venit și să găsești ceva potrivit pentru tine, în special dacă ești începător.

Bonusurile de bun venit sunt întotdeauna cea mai atractivă promoție oferită de o casă de pariuri legală, și în general vor avea valoarea cea mai ridicată. În România, media bonusurilor de bun venit este de aproximativ 500 lei pentru pariuri sportive, și de 1.000 lei pentru cazinouri, dar desigur există excepții care pot ajunge chiar până la o valoare de două ori mai mare decât media.

Aproape fiecare bonus de bun venit vine cu un set de condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a transforma suma bonus în cash. În special în cazul bonusurilor de 50-100% din valoarea primei depuneri, suma bonus va intra într-o balanță separată în contul tău de pariuri, și vei putea folosi această balanță pentru a paria, dar pentru a putea transforma suma în cash, va trebui să îndeplinești condițiile descrise în regulile de bonus.

Paradoxul bonusului de bun venit este că pentru a face un bonus sustenabil și atractiv, o casă de pariuri va trebui să încerce să ofere bonusuri cât mai mari, cu condiții de rulaj mai dificile. Problema este că mulți jucători care deschid un cont nou (deci pot beneficia de bonus) nu sunt foarte experimentați încă, și nu doar că vor avea șanse mici să transforme bonusul în cash, dar de multe ori nici nu vor înțelege de ce nu au putut face acest lucru.

Ne-am propus să îți oferim o listă cu sfaturi utile pe baza cărora să alegi un bonus de bun venit potrivit experienței tale, sau care măcar te vor ajuta să înțelegi lucrurile importante care ți se cer în regulile de bonus de la casa de pariuri pe care o preferi.

Factori importanți pentru începători

Fiecare jucător poate să-și facă o listă proprie de preferințe, dar mai jos am identificat câțiva factori pe care îi luăm în considerare când facem o recomandare:

Tipul bonusului

Un bonus la înregistrare la casele de pariuri de top din România poate fi, de obicei, de mai multe tipuri:

- 100% din depunere - cel mai comun, dar cu condiții destul de dificile cu cât suma oferită este mai mare. Există și variații ale acestui bonus în care primești un procent mai mic din depunerea ta, sau chiar o combinație pentru mai multe depuneri.

- Freebet - profitul efectiv nu va fi la fel de mare ca pentru un bonus de 100%, dar utilitatea acestui bonus este ridicată, mai ales pentru începători. Poate fi o plasă de siguranță binevenită.

- Bonus pentru depuneri multiple - poate fi atât sub formă de procent, cât și sub formă de freebet, deci profitul efectiv și dificultatea condițiilor de rulaj vor depinde de acest aspect.

În general, recomandăm jucătorilor noi freebet-urile sau bonusurile de 100% cu condiții de rulaj mai ușoare.

Metoda de activare

Un factor important poate fi și cât de dificilă este activarea bonusului în sine. În unele cazuri simpla depunere activează automat suma bonus în contul tău, iar în alte situații poate fi nevoie să faci un pariu de calificare sau chiar să rulezi depunerea făcută.

Cote minime acceptate

Majoritatea operatorilor au o condiție în legătură cu cotele minime acceptate în cadrul pachetelor de bun venit. Pentru bonusurile la înregistrare, de regulă nu se calculează la rulaj pariuri pe cote cu risc foarte scăzut. Această limită diferă la fiecare operator, dar cu cât sunt mai mici aceste cote, cu atât poți efectua pariuri mai sigure ca începător.

Rulajul

Acest factor este unul dintre cele mai importante din regulile de bonus și va determina de câte ori trebuie să pariezi o anumită sumă - poate fi vorba de suma depusă (majoritatea cazurilor), sau de suma totală rezultată, deci depunere plus bonus. Când studiezi un site de specialitate ca să alegi un bonus de bun venit care ți se potrivește, îți recomandăm întotdeauna să acorzi atenție mare rulajului efectiv. Cu cât trebuie să pariezi mai mult o sumă, cu atât scad șansele tale de a o transforma în cash, deci în general vei dori ca suma totală pe care trebuie să o rulezi să fie cât mai mică.

Restricții

Multe bonusuri vin cu restricții, fie că este vorba de funcții de pariere, de piețe, sau de anumite secțiuni ale site-ului. În mod firesc, cu cât ești mai restricționat, cu atât îți va fi mai greu să rulezi un bonus.

Valabilitate

Termenul de valabilitate al unui bonus la înregistrare poate fi foarte diferit chiar și pentru aceleași tipuri de bonusuri. Acest aspect depinde și de cât de des îți propui să pariezi și de cât de mare este suma pe care trebuie să o rulezi, dar în general vrei ca perioada de valabilitate să fie suficient de lungă pentru îndeplinirea rulajului.

Noutăţile partenerilor

comentarii: