image
Sursa foto: VLAD MUSTEAȚĂ//Facebook.com

Piața imobiliară din Republica Moldova cunoaște, în prezent, o creștere a prețurilor

Piața imobiliară din Republica Moldova cunoaște, în prezent, o creștere a prețurilor. Directorul companiei PROIMOBIL, Vlad Musteață, a facut o analiza și ne-a comunicat că factorul primordial al acestui impas economic este lipsa ofertelor pe piață, generată de creșterea prețurilor.

Pentru a facilita creșterea tranzacțiilor și pentru a înregistra o stagnare în contextul prețurilor imobiliare, autoritățile ar trebui să intreprindă măsuri.

În ultimul timp, oamenii apelează tot mai frecvent la credite imobiliare și ipotecă, pentru a-și înlocui apartamentul vechi cu unul nou.

Republica Moldova reprezinta un punct de interes pentru investitorii străini, acest subiect a fost discutat și în cadrul primului eveniment internațional dedicat sectorului imobiliar - Moldova Real Estate Forum 2021.

După mai multe schimbări, în Republica Moldova există o tendință de trecere la o economie transparentă, iar acest lucru va spori previzibilitatea investițiilor, precum și volumul acestora.

Republica Moldova atrage tot mai multe investitii straine, iar oamenii de afaceri locali susțin și fac tot posibilul pentru a menține o economie prosperă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: