/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Socialiștii și-au anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Bălți

missing
22 septembrie 2021, ora 21:49

Socialiștii și-au anunțat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Bălți.  Este vorba despre fostul deputat Alexandr Nesterovschi.

Totuși, liderul PSRM, Igor Dodon a precizat că subiectul încă se discută cu PCRM.

„Organizația noastră locală din Bălți l-a propus pe Alexandr Nesterovschi. Nu a fost luată o decizie finală, trebuie să decidem împreună cu comuniștii. Sperăm că vom merge în bloc. Cred că la început de octombrie va fi o decizie finală”, a declarat Dodon.

Alegerile pentru funcția de primar al municipiului Bălți vor avea loc în data de 21 noiembrie. Fotoliul de primar de Bălți a rămas liber după ce Renato Usatîi a demisionat.

Până acum, PAS a anunțat că deputatul Boris Marcoci este candidatul formațiunii la funcția de primar al Bălțiului.

Amintim că fosta membră a Platformei DA, cea care în legislatura precedentă a ocupat fotoliul de deputat din partea fracțiunii, Arina Spătaru, nu a exclus că va participa la alegerile locale din Bălți, în calitate de candidat neafiliat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram