image
Sursa foto: jurnal.md

DOC: Răspunsul PG privind imaginile trucate în care președintele ar primi un plic de la Șor; Deputat: „Bun de pus în ramă”

Procuratura Generală a oferit un răspuns deputatului Lilian Carp la solicitarea de a se expune pe marginea cazului referitor la imaginile trucate, apărute acum o lună în spațiul public, potrivit cărora președintele ar primi un plic de la deputatul fugar Ilan Șor.

În răspunsul PG, semnat de adjunctul procurorului general Ruslan Popov, se menționează că instituția nu poate iniția o investigație a acestui fals aruncat în spațiul public, deoarece cazul nu ar conține elemente ale unei infracțiuni. „Consider că nu sunt temeiuri pentru intervenția la etapa dată a procurorului, iar cu titlu de recomandare vă sugerez ca, pentru viitor, în caz că dețineți careva informații cu privire la comiterea unei infracțiuni, să formulați o sesizare în acest sens care să corespundă prevederilor legale fixate la art. 262 și 263 din Codul de procedură penală”, se mai precizează în documentul semnat de Ruslan Popov.

„Raspunsul Procuraturii Generale, la solicitarea făcută, pentru a se expune cu privire la materialul video apărut în spațiul public, despre o pretinsă transmitere a unui plic de către Șor, Presedintelui Republicii Moldova - bun de pus în ramă”, a conchis deputatul Lilian Carp pe pagina sa de facebook.

ss
ss

Noutăţile partenerilor

comentarii: