image
Sursa foto: captură video

Chișinău: Un tânăr, angajat al unui service auto, agresat și amenințat cu moartea de un client: „Voi veni și te voi tăia”

Un tânăr de 19 ani, angajat al unui service auto din capitală, a fost agresat fizic și amenințat cu moartea de către un bărbat, după ce i s-a cerut să achite o datorie în sumă de 23.100 de lei pentru serviciile prestate companiei care aparține automobilul. Mai mult, tânărul agresat s-ar fi ales cu o comoție cerebrală, spun colegii săi care au făcut public cazul.

Totul s-a întâmplat pe data de 13 septembrie, în jurul orei 15.00, la un service auto de pe strada Milescu Spătarul 38/1 din capitală.

„Lumea trebuie să vadă ce eroi avem în Republica Moldova. Le pare că sunt în anii ‘90. S-a cerut să achite datoria, apoi își poate lua automobilul. Refuzând achitarea un erou pe numele Nicolae Poiata î-l ținea de păr, iar altul pe nume Andrei lovea fără milă lovea într-un băiat de 19 ani, angajat la compania noastră. Băiatul este în stare de șoc și are comoție cerebrală. A zis că „dacă îi vei spune cuiva ceva voi veni și te voi tăia””, a scris pe Facebook un coleg de-al victimei.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei Svetlana Scripnic a declarat pentru Jurnal.md că pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru huliganism. La moment se întreprind acțiuni de investigații, iar făptașii riscă sancțiune cu amendă sau închisoare de până la 5 ani.

Acțiunile violente ale agresorului au fost suprinse de o cameră de supraveghere.

FacebookFacebook

FacebookFacebook

Noutăţile partenerilor

comentarii: