/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Carambol pe o stradă din Capitală! Cinci mașini au fost avariate grav, iar circulația rutieră - paralizată

missing
15 septembrie 2021, ora 20:34

Carambol pe o stradă din Capitală. Cinci mașini s-au ciocnit violent după ce au derapat. În urma impactului nimeni nu a avut de suferit, însă automobilele au fost avariate, iar circulația rutieră – paralizată. Conducătorii auto, implicați în accident, dau vina pe șoferul unui camion care transporta semințe de floarea-soarelui. O parte din marfă s-a împrăștiat pe stradă, ceea ce a dus alunecarea incontrolabilă a mașinilor.

Trei dintre cele cinci mașini implicate în accident au fost aruncate de pe drum și au ajuns într-un șanț. Șoferii nu au avut de pătimit fizic și așteptau poliția, ca să cerceteze cazul.

La scurt timp a venit și un echipaj de pompieri, pentru a spăla traseul. Însă, din cauză că semințele de floarea soarelui s-au lipit de carosabil, a fost nevoie de o autospecială de la Autosalubritate.

Din cauza accidentului, în zonă s-a circulat cu dificultate și s-au format ambuteiaje enorme.

Cazul a fost înregistrat la poliție. Am încercat să aflăm dacă șoferul camionului, care a împrăștiat semințele de floarea-soarelui, pe drum va fi căutat de poliție. Deocamdată, nu am primit vreun răspuns.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram