/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 806: Paradă cu arme atomice, vizită surpriză și rucsac de urgență! Rusia o acuză pe Maia Sandu

/VIDEO/ La ferma de struți de la Abaclia. Cum s-au adaptat păsările aduse din savanele africane la noile condiții climaterice

missing
11 septembrie 2021, ora 16:22

În satul Abaclia, raionul Basarabeasca se află o minunată fermă de struți. Păsările au fost aduse în Republica Moldova din savanele africane în urmă cu trei ani. În acest timp, struții s-au adaptat la viață din noua zonă climaterică, iar ferma, situată la doar 90 de kilometri de Chișinău, a devenit unul dintre obiectivele turistice exotice din regiune.

Despre condițiile în care sunt crescuți struții la această fermă am discutat cu proprietarii acesteia – Gheorghe Haruța și Marina Buzdugan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram