/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Unul dintre alpiniștii moldoveni, morți în expediție în munții din Georgia, era student la Medicină

missing
09 septembrie 2021, ora 23:25

Unul dintre alpiniștii moldoveni, morți în expediție în munții din Georgia, era student la Medicină. Anunțul a fost făcut chiar de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, care a venit cu un mesaj de susținere pentru familie și rude.

„Universitatea exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu trecerea prematură în eternitate a lui Serghei Culicov, student în anul IV la Facultatea de Medicină nr. 1, programul de studii Optometrie, care și-a pierdut viața, împreună cu tatăl său, în timpul escaladării muntelui Ușba din Georgia”, se arată în mesajul postat de instituție pe o rețea socială.

Amintim că alpiniștii moldoveni au fost căutaâi din data de 3 septembrie, când au întrerupt orice contact cu ceilalți membri ai echipei. Misiunea de căutare a celor doi moldoveni s-a încheiat astăzi, 9 septembrie, autoritățile georgiene recuperând cadavrele celor doi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram