/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Ghinion pentru un șofer din Capitală! S-a pomenit cu parbrizul spart într-o intersecție cu sens giratoriu

missing
09 septembrie 2021, ora 18:28

Ghinion pentru un șofer din Capitală! În timp ce se deplasa într-o intersecție giratorie s-a pomenit cu parbrizul spart din cauza unei bifilare de la troleibuz. Acesta a suferit mai multe traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Incidentul s-a produs în această dimineață, în orele de vârf, în intersecția giratorie dintre bulevardele Iurii Gagarin și Constantin Negruzzi. Troleibuzul de pe ruta cu numărul 17 se deplasa spre Gară când, la un moment dat, una dintre bifilare a căzut peste parbrizul unui Mitsubushi care se afla alături. Martorii spun că șoferul automobilului a suferit mai multe traumatisme și a fost transportat la spital

„Pacientul a suferit contuzia țesutelor toracilor și nu a necesitat specializare. După consultație a mers ambulator sub supravegherea medicului de familie”.

De cealaltă parte, conducătorul troleibuzului se consideră nevinovat și spune că totul s-a întâmplat din cauza că vehiculul este vechi.

„S-a rupt sprijina și a căzut greutatea”.

„E o defecțiune tehnică, se mai întâmplă”.

„Pe marginea acestiu caz s-a deschis o anchetă, urmează să se expună organele de drept și în funcție de deciziile lor se vor întreprinde și măsuri. – Da șoferul… – Sancțiunile urmează a fi stabilite în urma gravității sau în urma leziunii pe care le-a suportat șoferul automobilului”.

Șoferii care se aflau dimineață în zonă și au fost martorii incidentului au rămas uimiți de cele văzute.

„E super fapul acesta că poți să mergi pe drum și poate să-ți sară o „pachioașcă” și să-ți rupă tot. Iaca vă apropieți de mașină și vedeți, o sărit și o lovit și la piept și în partea cealaltă, la burtă. Lovitura a fost mare în partea din față. În ușă chiar, că-i îndoietă din înăuntru”.

„Mâinele precis sunt rupte”.

„Vă inchipuiți, mergeți, cu fiecare dintre noi poate să fie, pur și simplu să te omoare o așa vechitură”.

Din cauza incidentului, în zonă s-au format ambuteiaje kilometrice, iar șoferii au circulat bară la bară.

„La troilebuz s-a rupt balca, respectiv la fața locului a fost solicitat grupa de accidente, ambulanța și toate serviciile speciale. La moment avem flux majorat din toate direcțiile, cercul este blocat. Misiunea noastră este de a ne implica la defluitizare, pentru a defluitiza traficul la sensul giratoriu respectiv”.

După aproape două ore, circulația a fost reluată. Între timp, oamenii legii cercetează cazul, dacă va fi găsit vinovat, conducătorul troleibuzului va fi sacționat în funcție de gravitatea traumatismelor suportate de către victimă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram