/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ O țeavă, care s-a spart azi la Botanica, a creat un adevărat havuz. S-au scurs tone de apă!

missing
08 septembrie 2021, ora 20:50

O țeavă, care s-a spart astăzi într-o curte din sectorul Botanica al Capitalei, a creat un adevărat havuz. Tone de apă s-au scurs, spun locuitorii din preajmă, care s-au arătat indignați că apa pierdută tot din buzunarul lor va fi plătită. Cei de la Termoelectrica, care efectuau lucrări în zonă au mărturisit că, din greșeală, a fost atinsă o țeavă, care nu figura în schema topografică. Lucrările însă erau efectuate de o companei subcontracată de întreprinderea muncipală.

Situația nu este nouă, spun locatarii. De un an se tot fac lucrări în zonă, dar fără niciun rezultat. Tot această țeavă a fost reparată și săptămâna trecută, însă necalitativ, cred ei. Oamenii sunt nemulțumiți și de faptul că rămân fără apă pe perioada lucrărilor.

„- Curgea ca dintr-un havuz, mai ceva ca dintr-un havuz. Cu căruciorul e foarte greu”.

„ -A fost aici finisat a fost catastrofal nu puteai nici să mergi. Și glod și cât credeți că o să dureze? O să se desfacă tot peste o săptămână”.

„ – Eu nu știu ce fac ei, da văd că repară, da ce repară?!Deja chestia lor. – Am înțeles. – Faptul că nu avem apă, iată azi nu avem apă, ieri tot nu am avut apă”.

În același timp, muncitorii, care au venit să remedieze problemele, ne-au spus că nu cunosc toată situația, dar încearcă să dea de capăt într-un timp cât mai scurt.

„- Noi numa am început și am aninat o trubă. Sperăm că până în seară totul va fi ok”.

Contactați de tv8, responsabilii de la Termoelectrica ne-au spus că, prin intermediul unui antreprenor subcontractat de întreprindere, efectuau lucrări de reabilitare a unor rețele termice când, din greșeală, a fost atinsă o țeavă, care nu figura în schema topografică municipală. În momentul de față, ne asigură aceștia, au loc lucrări de înlăturare a defecțiunii și reconectare a celor doi consumatori afectați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram