image
Sursa foto: Getty Images

Legendarul Pele, operat de urgență pentru o tumoare la colon! Mesajul brazilianului pe rețelele sociale

Pele anunța pe rețelele sociale, în urmă cu câteva zile, că se simte bine, se pare că brazilianul întâmpină totuși probleme de sănătate.

Legendarul fotbalist în vârstă de 80 de ani se află internat de șase zile sub atenta supraveghere a medicilor.

Pele a postat un mesaj pe pagina sa oficială de Instagram în care a explicat de ce a fost nevoit să rămână internat timp de șase zile. Acesta a fost nevoit să treacă printr-o operație de extirpare a unei tumori la colon.

”Sunt foarte recunoscător pentru mesajele voastre de îngrijorare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă simt atât de bine și că mi i-a dat pe Dr. Fabio și pe Dr. Miguel să aibă grijă de sănătatea mea. Sâmbăta trecută, am fost supus unei operații de extirpare a unei tumori la colon. Aceasta a fost identificată în timpul investigațiilor pe care le-am menționat săptămâna trecută.

Din fericire, sunt obișnuit să sărbătoresc alături de voi mari victorii. Voi intra în acest meci cu zâmbetul pe față, cu mult optimism și multă fericire să trăiesc înconjurat de dragostea familiei și a prietenilor”, a transmis Pele pe pagina sa oficială de Instagram.

În urmă cu șase zile, Pele a anunțat pe rețelele de socializare că a fost la spital doar pentru un control de rutină, dar că se simte foarte bine din punct de vedere fizic.

”Nu am leșinat și sunt foarte sănătos. Am fost la spital pentru un control de rutină pentru că nu am putut să merg în timpul pandemiei. Nu voi juca duminică!”, a anunțat Pele pe Instagram în urmă cu câteva zile.

Potrivit Mundo Deportivo, în urma investigațiilor medicale, medicii au considerat necesară internarea legendarului fotbalist.

În ultimii ani, starea de sănătate a lui Pele a fost din ce mai slăbită, iar, din cauza pandemiei de coronavirus, triplul campion mondial a rămas izolat în locuința sa din Sao Paulo.

Joe Fraga, un apropiat al lui Pele, cel care se ocupă de administrarea afacerilor fostului jucător, a anunțat pe rețelele de socializare că Pele se simte bine.

”Face diferite analize complete de sânge, colonoscopie, radiografii. Nu le face pe toate într-o singură zi”, a scris acesta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: