image
Sursa foto: Getty Images

Fostul campion mondial Evander Holyfield revine în ring după 10 ani

Fostul campion mondial de box Evander Holyfield, în vârstă de 58 ani, îşi va face revenirea în ring după o pauză de un deceniu, sâmbătă în Florida, cu ocazia unui meci demonstrativ împotriva luptătorului brazilian de arte marţiale mixte Vitor Belfort.

Holyfield îl va înlocui cu această ocazie pe un alt star al boxului american, Oscar De La Hoya (48 ani), fost campion al lumii la 6 categorii diferite de greutate, care urma să revină la rândul său în ring, însă a fost nevoit să declare forfait după ce a contractat Covid-19 şi a fost spitalizat.

Această gală demonstrativă va avea loc în Florida, după ce responsabilii boxului din California, unde urma să aibă loc iniţial, la arena Staples Center din Los Angeles, nu au autorizat desfăşurarea evenimentului în acest stat.

Holyfield a postat în luna august un mesaj pe Instagram în care a afirmat că "se antrenează dur de câteva luni". El a boxat ultima oară în mai 2011, când l-a învins prin KO tehnic pe danezul Brian Nielsen.

După meciul cu Vitor Belfort, programat pe durata a opt reprize a câte două minute, Evander Holyfield l-ar putea înfrunta pe marele său rival american Mike Tyson (55 ani), care a revenit în ring în noiembrie 2020, când a terminat la egalitate cu Roy Jones Jr.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: