/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Legendarul actor francez, Jean-Paul Belmondo a murit la vârsta de 88 ani

missing
06 septembrie 2021, ora 18:01

Legendarul actor francez, Jean-Paul Belmondo, a murit la vârsta de 88 ani. El este o vedetă incontestabilă a cinematografului francez „New Wave”, după ce a jucat în 1959 în filmul lui Jean-Luc Godard, „Breathless”, scrie France24.

De asemenea, Jean-Paul Belmondo este cunoscut și pentru filmul din anul 1981, „The Professional”. Acesta și-a anunțat retragerea din cinematografie în februarie 2015

O declarație celebră a fostului actor este: „Când un actor are succes, oamenii îi întorc spatele și spun că a luat calea ușoară, că nu vrea să depună eforturi sau să-și asume riscuri”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram