/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Troleibuzele destinate pentru transportarea copiilor spre școli și grădinițe vor fi repuse în circulație

missing
31 august 2021, ora 17:05

Începând cu 1 septembrie își reiau activitatea troleibuzele destinate pentru transportarea copiilor spre școli și grădinițe.

Astfel, în intervalul orelor 06:50 – 09:00, fiecare al patrulea troleibuz de pe rutele nr. 2, 8, 10, 12, 22 și 25 va fi destinat exclusiv pentru transportarea copiilor spre școli şi grădinițe.

Cu aceste troleibuze pot circula și cadrele pedagogice, profesorii și educatorii. Accesul este permis doar la prezentarea legitimației de serviciu sau a unui act confirmativ.

Menționam că perioada de activitate a acestor troleibuze, va fi stabilită la finele săptămânii, doar după monitorizarea fluxului de pasageri de la începutului noului an școlar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram