/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Încă un parc din Capitală este reabilitat

missing
30 august 2021, ora 17:36

Primăria continuă să amenajeze spațiile verzi din oraș. Zona din pădurea-parc ,,Butoiaş” din preajma străzii N. Costin este reabilitată.

De asemenea, Ion Ceban a anunțat că în acest moment se lucrează la construcţia Teatrului Verde de la intersecţia străzii N. Costin şi O. Ghibu, dar şi la instalarea sistemului de iluminat în pădurea-parc ,,Butoiaş”.

Municipalitatea mai menționează că lucrările de amenajare a aleii pietonale care va uni strada O. Ghibu cu strada L. Deleanu, ieșirea la șoseaua Balcani, continuă. Ulterior, această pistă va fi prelungită până la str. Calea Ieșilor și va facilita accesul pietonal în Parcul „La Izvor”.

La final, în parc va fi instalat mobilierul urban, bănci și coșuri pentru gunoi.

Sursa foto: Facebook/Iv Ceban

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram