/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Șoferul unui autobuz cu 45 de pasageri la bord, care efectua o cursă spre Varna, prins beat criță la volan

missing
26 august 2021, ora 21:50

Au reușit să evite o posibilă tragedie! Polițiștii de patrulare au tras în această seară pe dreapta un autocar cu destinația Varna, Bulgaria. Pentru că au simțit un miros puternic de alcool, oamenii legii au decis să îi supună alcooltestului pe cei doi șoferi. 

Unuld intre conducătorii auto a refuzat testarea, iar în cazul celui de-al doilea, rezultatul a arătat o concentrație de 0, 46 mg/l în aerul expirat.

La bordul autocarului se aflau 45 de pasageri.

Ambii șoferi au fost înlăturați de la conducerea autocarului fiind preluat de un alt șofer auto prin recipisa pentru a continua deplasarea spre Republica Bulgaria. Aceștia au fost conduși la Dispensarul Narcologic Republican pentru testare suplimentară. Cazul a fost înregistrat la Dispeceratul DPC și pornită procedura de documentare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram