/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Ziua va începe cu depuneri de flori. Programul evenimentelor dedicate aniversării celor 30 de ani de Independență

missing
25 august 2021, ora 16:30

Autoritățile au anunțat programul evenimentelor de vineri, 27 august, când se va sărbători Ziua Independenței Republicii Moldova. Astfel, oficialii vor merge de dimineață la monumentul „Maica Îndurerată”, dar și la monumentul „Ștefan Cel Mare și Sfânt” pentru a depune flori.

După încheierea evenimentelor menționate mai sus, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va ține un discurs în fața oamenilor, cu începere de la ora 10:15. Parada militară va avea loc la ora 10:25, iar ulterior va fi organizat și un concert. Cristofor Aldea Teodorovici va susține un recital cu începere de la ora 13:00.

În acest an, în data de 27 august, de Ziua Independenței Republicii Moldova, în municipiul Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale, va fi desfășurată parada militară cu participarea subdiviziunilor Armatei Naționale, ale Ministerului Afacerilor Interne și ale Serviciului de Informație și Securitate al Republicii Moldova.

De asemenea, președinții României, Ucrainei și Poloniei se vor afla la Chișinău pentru festivitățile dedicate împlinirii celor 30 de ani de independență a Republicii Moldova.

Programul complet îl puteți găsi mai jos:

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram