image
Sursa foto: AP

Londra: Mai multe zeci de manifestanți anti-vaccin au luat cu asalt sediul unui post de televiziune // VIDEO

Mai multe zeci de manifestanți anti-vaccin la Londra au luat cu asalt sediul postului de televiziune ITN și au abuzat verbal jurnaliștii înainte ca poliția să îi evacueze cu forța din clădire.

Birourile folosite de televiziunile de știri Channel 4 și Channel 5 au fost închise până când poliția a stabilizat situația și a îndepărtat protestatarii.

”Personalul ITN, inclusiv cei care lucrează în ITV News, Channel 4 și Channel 5, au fost sfătuiți să rămână în clădire sau departe de aceasta până când situația va fi remediată”, a anunțat poliția.

Un mic grup de protestatari s-a desprins dintr-o mulțime care participa la un marș de protest din centrul Londrei, împotriva pașaportului Covid, și a forțat accesul în sediul din Camden, scrie Biziday.

Unii dintre ei l-au abuzat verbal pe Jon Snow, prezentatorul știrilor de la Channel 4, când acesta a intrat în clădire.

Protestarii au formulat o serie de revendicări adresate companiei, conform unui video postat pe rețelele sociale. Aceștia au solicitat ca reprezentanții lor să fie incluși în dezbaterile privind ”toate aspectele” coronavirusului și au amenințat că vor reveni săptămâna viitoare dacă cererile lor nu vor fi îndeplinite.

Noutăţile partenerilor

comentarii: