image
Sursa foto: Getty Images

Nimeni n-a mai avut un asemenea salariu la Liverpool. Mohamed Salah se umple de bani

Liverpool vrea să-l păstreze cu orice preţ pe Mohamed Salah, aşa că i-a făcut o ofertă de nerefuzat. Atacantul de 29 de ani va fi cel mai bine plătit jucător din istoria lui Liverpool.

Potrivit publicaţiei Goal, Liverpool i-a oferit un salariu anual de 15,1 milioane de euro şi un contract valabil până în iunie 2025. În acest moment, egipteanul încasează 12,1 milioane de euro pe an.

Mohamed Salah joacă la Liverpool din iunie 2017, când a fost transferat de la AS Roma pentru 42 de milioane de euro. Acum, cota sa de piaţă este de 100 de milioane de euro, potrivit publicaţiei de specialitate Transfermarkt.

"În primul rând, Mo se află evident într-un moment foarte bun, într-o formă bună. Felul cum s-a comportat din prima zi în care a revenit, totul e absolut minunat. (...) Da, când mai are doi ani de contract, vă puteţi imagina că există discuţii. Asta este. (...) Mo ştie de aceste recorduri şi e înregulă, îi place", a spus Jurgen Klopp.

Salah a demonstrat o eficienţă foarte bună pentru "cormorani". În cele 204 meciuri oficiale jucate pentru ei, a marcat 126 de goluri şi a dat 49 de pase decisive.

Pe lângă Salah, Liverpool le-a mai prelungit contractele lui Trent Alexander-Arnold, Fabinho, Alisson Becker şi Virgil van Dijk.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: