/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

„Hai la școală în siguranță!” Maratonul de vaccinare pentru cadrele didactice, prelungit cu o zi

missing
22 august 2021, ora 10:36

Primăria Chișinău a prelungit cu încă o zi Maratonul de vaccinare pentru cadrele didactice, cu genericul „Hai la școală în siguranță!”. Evenimentul, programat inițial să aibă loc vineri și sâmbătă, va continua și astăzi, anunță autoritățile municipale. 

Astfel, toți angajații din sistemul educațional din Capitală sunt așteptați să se imunizeze pe parcursul zilei la Centrul municipal de vaccinare de pe strada Petru Rareș, 18, între orele 08:00 și 17:00.

Primarul General, Ion Ceban, a menționat că decizia de a prelungi acțiunea de imunizare este dictată de condițiile apariției unui nou val de COVID-19, cu tulpini modificate şi mult mai agresive.

Vineri, în prima zi a evenimentului, au fost vaccinate peste 380 de persoane.

La maraton sunt disponibile vaccinurile Pfizer, Johnson&Johnson, AstraZeneca și Sinovac.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram