/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Nu s-a isprăvit cu conducerea și a ajuns cu motocicleta într-o fântână. Două persoane, transportate la spital

missing
21 august 2021, ora 17:00

Două persoane au ajuns la spital, după ce motocicleta cu care mergeau a ajuns într-o fântână. Accidentul s-a produs în astăzi, în jurul orei 14, în localitatea Scăieni, raionul Dondușeni.

La fața locului, polițiștii au stabilit că, un bărbat de 26 de ani, locuitor al satului Scăieni, conducând motocicleta de model MT-10 cu ataş, având în calitate de pasager o tânără de 19 ani locuitoare al orașului Briceni, la intrarea în satul Scăieni în circumstanțe necunoscute nu s-a isprăvit cu conducerea ghidonului motocicletei, în rezultat s-a tamponat violent într-o fântână de pe marginea carosabilului.

Atât conducătorul motocicletei, cât și pasagera au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Raional Dondușeni.

Alte circumstanțe ale producerii accidentului rutier se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram