image
Sursa foto: Instagram

Antonella și Leo Messi profită de viața pariziană. Cum au fost surprinși cei doi

Antonella Roccuzzo (33 de ani) și Leo Messi (34 de ani) au început să profite de viața pariziană. Cei doi soți au fost surprinși într-un moment de tandrețe, într-unul dintre restaurantele de lux din Capitala Franței.

De când a semnat cu PSG, Antonella Roccuzzo a devenit principala atracție a fotoreporterilor, bineînțeles după starul argentinian. Soția lui Messi a impresionat încă de la conferința de prezentare, dar continuă să atragă privirile și în continuare.

Cei doi soți au fost surprinși la o cină romantică, într-unul dintre restaurantele de lux din Paris.

”Antonella și Leo Messi profită de viața pariziană”, au titrat și cei de la Goal France. Lionel Messi și Antonella Roccuzzo sunt căsătoriți din iunie 2017. Ei se cunosc din copilărie, dar formează un cuplu din 2008. Messi și Antonella au trei copii: Thiago(născut în 2012), Mateo (născut în 2015) și Ciro (născut în 2018).

Antonela Roccuzzo a devenit celebră și după ce a postat un mesaj emoționant, după ce a devenit limpede că Messi va pleca de la Barcelona. Peste două milioane de aprecieri a adunat postarea soției starului argentinian în mai puțin de 15 ore.

”Ce greu e de rezumat în câteva rânduri toți acești ani trăiți!

Atâtea emoții care și-au pus amprenta pentru totdeauna în viața noastră ❤️

Dar, așa cum se spune, ceea ce nu ne omoară, ne întărește! Și cu familia ca bază, vom ieși din nou pe teren, mai puternici ca oricând ... ❤️ Să mergem oriunde, pentru că mergem împreună, dar mereu înainte !!!!! ❤️❤️

Te iubesc, dragostea mea!!!”, a postat Antonela pe social-media.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: