/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

ULTIMA ORĂ! Președintele Consiliului Concurenței, Marcel Răducan, eliberat din funcție de Parlament

missing
13 august 2021, ora 17:11

Președintele Consiliului Concurenței, Marcel Răducan, a fost eliberat din funcție. O decizie în acest sens a fost luată la ședința de astăzi, 13 august. Proiectul a fost susținut unanim de deputații prezenți în plen.

Marcel Răducan a fost numit în funcția de președintele al Consiliului Concurenței la 30 noiembrie 2018, de către Parlament. Funcționarul a fost vizat într-o investigației a Cutiei Negre, potrivit acesteia Marcel Răducan și-a început munca la stat încă în 1990, când se angajează la fabrica de bomboane Bucuria. A lucrat acolo șapte ani, în diferite funcții de conducere, iar în 1997 îl vedem deja în fotoliu guvernamental – de viceministru al Industriei și Comerțului. Peste alți doi ani este numit șef al Departamentului Standartizare și Metrologie al R. Moldova, unde lucrează până în 2001. Face apoi o pauză de patru ani în care lucrează la privat și revine în 2004 direct în Parlament, deputat în fracțiunea Partidului Democrat. În 2009 este numit ministru al Dezvoltării Regionale și Construcției în Guvernul Filat și se reține în Executiv 5 ani, iar apoi revine în Parlament. În noiembrie 2018, aproape de expirarea mandatului de deputat, Raducan a fost numit director la Consiliul Concurenței.

/VIDEO INVESTIGAȚIE/ Imperiul familiei Răducan: întreprinderi de stat și terenuri municipale privatizate, case în Chișinău și vilă în pădure

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram