/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Circa un milion de lei, alocați de Guvern pentru susținerea programelor de granturi destinate tinerilor

missing
12 august 2021, ora 17:28

Guvernul a alocat 960 de mii de lei pentru susținerea programelor raionale și municipale de granturi, destinate organizațiilor de tineret și grupurilor de inițiativă ale tinerilor. Decizia a fost luată astăzi, 12 august, în cadrul ședinței Guvernului.

Proiectul are drept scop sporirea nivelului de activism în rândul tinerilor.

Banii vor fi distribuiți consiliilor locale de tineret din mai multe orașe și raioane precum: Chișinău, Bălți, Anenii Noi, Cahul, Criuleni, Edineț, Fălești, Florești, Nisporeni, Ocnița, Orhei, Râșcani, Sângerei, Soroca și Ungheni.

Proiectul vine în contextul Zilei Internaționale a Tineretului, marcate astăzi, 12 august.

În Legea bugetului de stat pentru 2021 sunt prevăzute, în total, 1,5 milioane de lei pentru susținerea programelor raionale și municipale de granturi pentru inițiativele tinerilor la nivel local.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram