/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Veste bună pentru cei care revin de peste hotare. Fișa epidemiologică a fost reactualizată și poate fi accesată online

missing
12 august 2021, ora 18:00

Modelul fișei epidemiologice pentru călători a fost reactualizat și poate fi accesat online. O astfel de decizie a fost luată de către autorități pentru a preveni formarea cozilor la intrarea în țară.

Ministerul Sănătății și Agenția Națională pentru Sănătate Publică spun că au reactualizat fișa epidemiologică care trebuie prezentată la punctul vamal, pe sensul de intrare în Republica Moldova, pentru a asigura fluidizarea fluxului de pasageri și călători în punctele de trecere a frontierei, în contextul controlului pandemiei de COVID-19.

Cetățenii sunt îndemnați să salveze documentul fișei epidemiologice de pe pagina Ministerului Sănătății (www.msmps.gov.md), Ministerului de Externe și Integrării Europene (www. maeie.gov.md) sau de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră (www.border.gov.md) și să îl completeze din timp.

Noul model al fișei epidemiologice îl găsiți AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram