image
Sursa foto: Getty Images

"E o nebunie să joc alături de Neymar și de Mbappe!" Ce obiectiv și-a impus Lionel Messi la PSG

Lionel Messi (34 de ani) a fost prezentat oficial la PSG, grupare cu care a semnat un contract pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Starul argentinian a dezvăluit că abia așteaptă să îmbrace tricoul parizienilor și că principalul său obiectiv este câștigarea Champions League, trofeu care lipsește din vitrina celor de la PSG.

"E o nebunie să joc alături de Neymar și de Mbappe. PSG a făcut achiziții spectaculoase. Sunt extrem de încântat și abia aștept să încep antrenamentele. Voi juca alături de cei mai buni și asta e un lucru extraordinar.

Nu știu când voi debuta. Am stat fără angajament pentru mai bine de o lună. Ieri m-am văzut cu Pochettino și cu staff-ul său. Va trebui să mă pun la punct cu pregătirea și totul va fi bine. Vreau să joc cât mai repede posibil, dar nu vă pot spune o dată. Antrenorul și staff-ul decid asta.", a declarat Lionel Messi.

"Nu e ușor să câștigi Champions League. Poți să ai cea mai bună echipă și să nu câștigi. Toate detaliile contează. PSG știe foarte bine cât e de greu să câștigi Champions League. Trebuie să fim uniți ca grup și cred că avem nevoie și de puțin noroc. Cel mai bun nu câștigă întotdeauna.

Eu am venit să ajut, voi încerca să dau tot ce pot și simt că am un entuziasm mai mare ca niciodată. Țelul meu este să ridic un nou trofeu Champions League și simt că mă aflu în locul ideal pentru a putea realiza asta.", a mai afirmat starul argentinian.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: