/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Șeful - adjunct al administrației prezidențiale ruse, Dmitrii Kozak a ajuns la Chișinău și se află deja la Președinție

missing
11 august 2021, ora 18:12

Șeful-adjunct al Administrației Președinției Federației Ruse, Dmitrii Kozak a ajuns acum aproximativ o oră la Chișinău. Acesta se află deja la Președinție, unde are planificată o întrevedere cu șefa statului, Maia Sandu. 

La întâlnire urmează să participe și ministrul de Externe, Nicu Popescu, dar și vicepremierul Vlad Kulminski.

Potrivit imaginilor suprinse de echipa TV8, în regiunea sediului Președinției, sunt mai mulți polițiști și carabinieri.

Anterior, Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene a anunțat că Dmitrii Kozak se va întâlni cu reprezentanții puterii de la Chișinău pentru a discuta temele prioritare ale agendei bilaterale moldo-ruse.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram