/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Primele declarații ale lui Dmitrii Kozak, după întrevederea cu Maia Sandu. „A fost o discuție constructivă”

missing
11 august 2021, ora 20:18

Șeful – adjunct al administrației prezidențiale ruse, Dmitrii Kozak a oferit o declarații după întrevederea din această seară de la Președinție cu șefa statului, Maia Sandu. „A fost o discuție constructivă”, a menționat Kozak, după întâlnirea care a durat circa două ore.

Potrivit lui Dmitrii Kozak, discuțiile s-au axat pe segmentul colaborării bilaterale, problemei exporturilor, asigurării țării noastre cu gaze naturale, dar și reglementării conflictului transnistrean.

Totodată, șeful adjunct al administrației prezidențiale de la Moscova a spus că Rusia este gata să ajute Republica Moldova, însă nu „în detrimentul său”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram