/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Un bărbat a murit și alți doi au fost răniți după ce două mașini s-au ciocnit violent la Soroca. Unul dintre șoferi era beat

missing
09 august 2021, ora 17:34

Un bărbat a murit, iar alți doi au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent. Impactul s-a produs astăzi la prânz, în apropierea satului Șolcani, raionul Soroca. Conducătorul auto care a provocat accidentul era beat. 

Potrivit poliției, șoferul mașinii de model Renault, un tânăr de 32 de ani, ar fi accidentat din spate un Ford Transit, condus de un bărbat de 52 de ani.

În urma accidentului, un bărbat de 59 de ani, pasager în Renault a decedat pe loc. Șoferii au fost răniți.
Cei doi au fost testați cu aparatul Drager, care a arătat o concentrație de 1,33 mg/l în aerul expirat în cazul bărbatul aflat la volanul mașinii Renault. Cel de-al doilea șofer s-a divedit a fi treaz.
Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal întru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram