/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Flux sporit de călători la punctul de trecere Leușeni, după ce s-a întrerupt curentul

missing
06 august 2021, ora 17:20

Trafic intens la punctul de trecere a frontierei Leușeni. Potrivit Direcției regionale Vest a Poliției de Frontieră, se înregistrează un flux mare de călători atât pe sensul de intrare, cât și pe sensul de ieșire din Republica Moldova. 

Se întâmplă după ce s-a întrerupt curentul. În rezultat s-au produs și defecțiuni tehnice pe linia de activitate de frontieră.

Responsabilii de la Poliția de Frontieră dau asigurări că sunt întreprinse toate măsurile necesare pentru înlăturarea deficiențelor și reluarea activității în regim normal.

Între timp, vin către călători cu îndemnul de a evita acest punct de trecere a frontierei și de a opta pentru cel de la Sculeni sau Costești.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram