image
Sursa foto: Jurnal.md

Crimă din gelozie la Bălți: Un bărbat de 53 de ani a fost împușcat; Suspectul, găsit strangulat într-un subsol // UPDATE

UPDATE 17:31 // Bărbatul care a comis crima a fost depistat strangulat în subsolul blocului de locuit unde a comis omorul și unde își avea domiciliul. Preliminar, motivul comiterii infracțiunii ar fi fost gelozia.

Soția bărbatului care a comis crima era împreună cu victima în acel moment. Femeia de 40 de ani a fost și ea rănită în regiunea mâinii.

_______

Un bărbat de 53 de ani din Bălți a fost împușcat mortal. Crima s-a produs astăzi, în curtea unui bloc de locuit din orașul Bălți.

Acum o oră, poliția din Bălți a fost sesizată referitor la faptul că, în curtea unui bloc a fost depistat cadavrul unui bărbat care avea o plagă în regiunea cutiei toracice provocată prin împușcătură.

Alături de corpul neînsuflețit al bărbatului a fost depistată o armă de foc.

Poliția are un suspect. Este vorba de un bărbat de 44 de ani din raionul Dondușeni, al cărui automobil a fost găsit la fața locului.

La moment sunt întreprinse măsuri speciale de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și locului aflării suspectului.

Noutăţile partenerilor

comentarii: