/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Corpul neînsuflețit al minorului înecat în râul Nistru la Dubăsari, recuperat de salvatori

missing
31 iulie 2021, ora 11:46

Sâmbătă, 31 iulie, scafandrierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au recuperat corpul neînsuflețit a minorului în vârstă de 15 ani, care pe data de 29 iulie s-a înecat în râul Nistru, în preajma localității Ustia, raionul Dubăsari.

De dimineața zilei de azi, lucrările de căutare terestre și subacvatice au fost reluate de salvatori, iar către ora 09:44, cadavrul băiatului a fost observat la suprafața apei la distanța de un km de la hidrocentrala. Salvatorii au reușit recuperarea corpului neînsuflețit a minorului către ora 10:07 cu ajutorul echipamentului specializat. Potrivit IGSU, intervenția de căutare terestră și subacvatică a minorului dispărut a durat peste 25 de ore.

Amintim că băiatul în vârstă de 15 ani a fost dat dispărut după ce o plută improvizată s-a inversat pe râul Nistru.

Conform datelor IGSU, de la începutul anului 2021 în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 64 de personae inclusiv 13 minori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram