image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Funcțiile la care aspiră Partidul „Șor” în noul Legislativ; Tauber: „Sperăm ca deciiziile să fie luate în stil european”

O funcție de vicepreședinte al Parlamentului, un membru cu drept de vot la APCE și un reprezentant în Biroul Permanent. Sunt doar câteva dintre solicitările Partidului Politic Șor.

„Potrivit normelor Comisiei de la Veneția, fracțiunii Partidului Politic „Șor” trebuie să i se ofere o funcție de vicepreședinte al Parlamentului, șefia unei comisii permanente, un membru cu drept de vot în delegația Republicii Moldova la APCE, șefia unei delegații internaționale și funcția de membru în Biroul Permanent. Sunt drepturile noastre și sperăm ca deciziile să fie luate în stil european”, a spus Marina Tauber în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Deputata Marina Tauber mai spune că formațiunea sa este interesată de șefia comisiei administrație publică sau a celei de mediu și dezvoltare regională.

Amintim că partidul „Șor” are șase mandate în actualul Legislativ. Mâine va avea loc ședința Parlamentului în cadrul căreia vor fi alese organele de conducere ale noului Legislativ și vor fi constituite fracțiunile și comisiile parlamentare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: