/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Un grup de șoferi au desenat marcaje rutiere într-o intersecție din centrul Capitalei

missing
28 iulie 2021, ora 22:44

Au făcut-o pe drumarii. Un grup de șoferi din capitală au desenat marcaje rutiere într-o intersecție din centrul capitalei. Supărați că majoritatea conducătorilor auto ignoră indicatoarele rutiere și creează pericol de accident, aceștia au decis să transmită un mesaj autorităților.

Șoferii din trafic spun că mesajul lor este unul logic, însă nu ei ar trebui să se ocupe de acest lucru. Poliția s-a autosesizat pe acest caz și urmează să identifice persoanele care au desenat marcajul rutier.

Aceste linii de marcaj, trasate de un amator, au aparut peste noapte în mijlocul intersecției străzilor Vasile Alecsandri cu 31 August. Șoferii cu care am discutat ne-au spus că nu le prea iau în considerație, pentru că își dau seama că nu sunt făcute de autorități. Cu toate acestea, îi dau dreptate celui care le-a desenat, pentru că sunt logice și necesare pentru o deplasare regulamentară pe această porțiune de drum.

Am reușit să luăm legătura cu cei care au trasat liniile în intersecția dată, însă ei au refuzat să vorbească la cameră. Aceștia au precizat, însă, că gestul lor este de a transmite un mesaj autorităților și conducătorilor auto să respecte regulamentul circulației rutiere. Chiar și așa, au fost criticați de șoferii care au circulat azi pe acolo.

Deocamdată, autoritățile competente nu au reacționat, iar poliția s-a autosesizat și a înregistrat cazul. Potrivit lor, la moment, se întreprind măsuri pentru identificarea persoanelor care au desenat marcajul și ulterior va fi luată o decizie de sancționare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram