image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Dodon, marele absent de la prima ședință a Parlamentului; Bătrâncea, întrebat de ce lipsește: Am dreptul să răspund sau nu

Liderul PSRM, Igor Dodon, a lipsit astăzi de la prima ședință a noului Parlament, iar colegii săi de partid refuză să vorbească despre acest lucru.

Reprezentanții Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au plecat nemulțumiți de la Parlament. Și asta pentru că legislativul a luat o pauză până la joi, la solicitarea PAS.

„Asta a fost ședință? Ne-a convocat pentru un discurs electoral. Cineva nu a ieșit din campania electorală. Cineva ne-a promis că vom munci toată vara, fără concedii. Ați înțeles ceva din discursul doamnei președinte? Ce urmează concret să întreprindem, ce legi trebuie să votăm... Ăsta nu a fost discurs în fața Parlamentului”, a comentat Vlad Bătrâncea, referindu-se la discursul susținut de Maia Sandu în plen.

Deputatul socialist a fost întrebat de jurnaliști de ce Igor Dodon nu a fost prezent astăzi la prima ședință a Parlamentului.

„Dvs. ați înțeles ceva din discursul doamnei Maia Sandu? Și eu vă întreb, sunteți jurnaliști doar”, a insistat Bătrâncea să continuie pe aceeași temă. „Am dreptul să răspund sau nu. Întrebați-o pe Maia Sandu de unde va lua bani pentru pensii și salarii. Așteptăm realizarea promisiunilor”, a încheiat deputatul PSRM.

psrm

Noutăţile partenerilor

comentarii: