image
Sursa foto: Profimeda

Mai multe site-uri din Germania au căzut, inclusiv publicația BILD

Mai multe website-uri au picat joi, 22 iulie 2021, într-un blocaj generalizat.

Cauza nu a fost stabilită, dar mai multe servicii afectate au indicat probleme cu o rețea de distribuție a conținutului, Akamai. Compania a precizat că așteaptă o actualizare cu privire la întreruperea serviciului.

Oracle, un furnizor de servicii cloud, a declarat joi după-amiază că „monitorizează o problemă globală legată de Akamai, aceasta afectând accesul la multe resurse de internet, inclusiv proprietățile Oracle Cloud”.

Oracle a precizat că resursele din cadrul serviciului său de Cloud nu sunt afectate de incident.

Delta Air Lines, British Airways, Capital One, Go Daddy, Vanguard, UPS, LastPass, AT&T și Costco s-au numărat printre site-urile web care se încărcau lent sau care au afișat „DNS failure”.

Unele dintre întreruperi par localizate, ceea ce înseamnă că unii utilizatori pot accesa site-urile, în timp ce alții nu pot.

Întreruperea de la Delta a însemnat că oamenii nu au putut face check-in pentru zboruri sau să caute tarife online, dar compania a declarat că clienții pot face check-in cu un agent Delta la aeroport.

„Ne confruntăm cu probleme tehnice temporare în ceea ce privește deservirea clienților noștri pe delta.com și aplicația mobilă Fly Delta”, se arată într-un mesaj de pe site-ul Delta.

„Ne cerem scuze pentru întârziere și lucrăm pentru a restabili site-ul cât mai repede posibil”, a adăugat compania.

Noutăţile partenerilor

comentarii: