image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Mesajul unui fost premier, adresat lui Stoianoglo: E timpul să pleci; Noi am rămas ca proștii, hoții au devenit „ai voștri”

„Alexandru, e timpul să pleci”, este mesajul fostului premier Ion Sturza, adresat procurorului general Alexandru Stoianoglo, după plecarea controversatului afacerist Veaceslav Platon din RM.

Ion Sturza a postat un mesaj pe facebook în care își exprimă dezamăgirea față de activitatea procurorului general, Alexandru Stoianoglo.

Ești cea mai mare dezamăgire din ultimii ani. Am crezut că ai ambiție, ești profi și vei face față mafiei din sistem. Cândva mi-ai promis personal. Nu a fost să fie. Cel mai trist - ești unul dintre ei... Ai sfidat nu un președinte - repetat și arogant -, ai sfidat o întreagă țară. Noi am rămas ca proștii, hoții au devenit „ai voștri”, a scris Ion Sturza.

Păcat. Îmi cer scuze de la cei care au sperat, crezut, ca și mine, în Alexandru. Dar... Viața merge înainte! Nu va mai fi cum a fost, că tare urât a mai fost... P.S. Товарищи воры! Лондон вам не поможет. Как, впрочем, и Прага, Стамбул, Тель-Авив, Дубай, Ростов - далее по списку.(Tovarăși, hoți! Londra nu vă ajută, la fel ca și Praga, Istanbul, Tel Aviv, Dubai, Rostov și altele)”, a mai scris fostul premier.

Amintim că controversatul afacerist Veaceslav Platon a părăsit ieri Republica Moldova. Acesta a plecat la Londra, unde potrivit unor surse, ar intenționa să solicite azil politic. Procuratura Generală a emis azi un comunicat în care informează că nu vede logica de ce Platon s-ar eschiva de la procedurile penale pendinte de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, care „sunt inclusiv în interesul cetățeanului Platon”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: