image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Dodon a anunțat un concurs al denumirilor pentru emisiunea sa „Președintele răspunde”; Reacția internauților: „KuliokTV”

Igor Dodon planifică să-și schimbe formatul și denumirea emisiunii „Președintele răspunde”. Liderul PSRM a anunțat un concurs al denumirilor pentru emisiunea sa și promite că autorii celor mai bune, trei propuneri vor fi invitați în biroul său „pentru a alege cea mai bună formulă”.

„Prieteni, vreau să vă comunic faptul că această platformă de dialog, emisiunea „Președintele Igor Dodon răspunde” va continua și după alegerile parlamentare. Vom lua o pauză până în a doua jumătate a lunii august, nu vreau să venim cu critici la adresa celor care abia preiau guvernarea… Vreau însă să vă îndemn să veniți cu propuneri de reformare a emisiunii, dar și denumire. Eu sunt gata să ascult toate ideile dvs., iar autorii celor mai bune trei propuneri, îi voi invita în biroul meu pentru a discuta și alege cea mai bună formul”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

Primul internaut care a reacționat a propus ca emisiunea să fie redenumită în „KulioKTV”.

Următorul i-a cerut să se resemneze cu înfrângerea de la alegeri și să închidă emisiunea, iar un alt treilea să continue difuzarea ei cu denumirea „Președintele opoziției”.

Amintim că punga neagră este asociată socialiștilor și fostului președinte după video-ul publicat de către deputatul Iurie Reniță în care Vladimir Plahotniuc îi oferă o pungă neagră lui Igor Dodon pentru a achita „salariile” celor de la PSRM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: