image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Bărbat, reținut de polițiști pentru comiterea mai multor furturi pe malul unui lac din sectorul Buiucani; VIDEO

Profita de neatenția victimelor, care își lăsau lucrurile fără supraveghere și sustrăgea bunurile de valoare, în special telefoanele mobile. Un bărbat de 30 ani, locuitor al Capitalei, a fost reținut în flagrant de către polițiștii sectorului Buiucani, pentru comiterea unui șir de furturi.

Polițiștii au fost sesizați pe data de 13 iulie de către una dintre victime, care a comunicat că a fost deposedată de mai multe bunuri pe care le lăsase fără supraveghere pentru scurt timp pe malul unui lac din sectorul Buiucani. Prejudiciul total cauzat de către individ a fost estimat la suma de 13 000 de lei.

Suspectul și-a recunoscut vina, iar bunurile sustrase au fost recuperate de către polițiști și urmează a fi restituite proprietarilor.

Individul s-a dovedit a fi în căutare de către oamenii legii, pentru infracțiuni similare. Actualmente bărbatul este cercetat penal în stare de arest pentru furt, iar conform legislației în vigoare, pentru faptele comise acesta riscă amendă până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: