/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Un drum din sectorul Ciocana al Capitalei arată ca după război din cauza gropilor formate în urma ploilor

missing
15 iulie 2021, ora 18:05

Un drum din sectorul Ciocana al Capitalei arată ca după război. Spălată de ploaie și deteriorată de camioanele de mare tonaj, strada seamănă mai mult cu una dintr-un sat uitat de autorități, decât cu una din Capitală. Șoferii evită să treacă pe acolo, iar cei care locuiesc în zonă spun că, după ploaie, e potop. Responsabilii de la Pretura sectorului Ciocana nu au fost de găsit pentru a comenta situația. 

Această porțiune de drum, brăzdată în lung și în lat de cratere, se află în vecinătatea unui centru comercial de pe bulevardul Mircea Cel Bătrân, din sectorul Ciocana al Capitalei. Cei care locuiesc în zonă spun că problema este de ani de zile, iar pe an ce trece devine tot mai gravă.

Cel mai mult au de suferit conducătorii auto. Aceștia se plâng că, din cauza drumurilor proaste, cheltuiesc bani mulți pe la service-urile auto. Oamenii spun că autoritățile le-au promis că vor repara drumurile și vor amenaja curtea care, la fel, este plină de gropi, dar, din păcate, toate s-au încheiat la nivel de intenție.

Am mers la Pretura sectorului Ciocana să discutăm cu responsabilii de acolo, însă nu am găsit pe nimeni la locul de muncă. Anul trecut, echipa noastră de filmare a mai realizat un reportaj, care viza problema de pe acest segment de drum. Atunci autoritățile au promis că vor interveni, însă problema a rămas la fel, ba chiar mai gravă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram