/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Anatolie Ghilaș a demisionat din funcția de director al Agenției Relații Funciare și Cadastru. A fost șef al instituției un deceniu

missing
15 iulie 2021, ora 19:18

Directorul Agenției Relații Funciare și Cadastru, Anatolie Ghilaș, anunță că a demisionat din funcție. Într-o postare pe pagina de Facebook a instituției acesta își motivează plecarea de la șefia (ARFC) după 10 ani  „pentru a da posibilitate noii generații de profesioniști”.

„După mai bine de 18 ani de activitate în domeniul cadastru, dintre care ultimii 10 ani în calitate de director general al Agenției Funciare și Cadastru am decis ca a venit timpul tinerilor specialiști și îmi înaintez demisia din funcția de director general al Agenției. Am făcut acest pas pentru a da posibilitate noii generații de profesioniști să implementeze politicile în domeniile administrate de către ARFC pe care și le propun. În orice caz voi fi deschis sa împărtășesc experiența sau să ajut cu ce pot”, a precizat acesta.

Anterior, Anatolie Ghilaș a fost eliberat din funcția de director al Agenției printr-o decizie aprobată la Guvernul Maiei Sandu în data de 1 august 2019, iar în luna iunie 2020 a fost repus în funcție.

Acesta a fost membru al Curții de Conturi și membru al Partidului Democrat. Ghilaș i-a fost naș de cununie ex-premierului Vlad Filat în prima căsătorie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram