image
Sursa foto: Getty Images

Să rămână la PSG sau să plece la Real? Sfatul lui Ramos pentru Mbappe

Sergio Ramos, fostul căpitan de la Real Madrid care a semnat recent cu Paris Saint Germain, a luat parte la primul antrenament sub comanda lui Mauricio Pochettino.

Fundașul a vorbit despre unul dintre cele mai discutate subiecte legate de echipa din Ligue 1, viitorul lui Kylian Mbappe.

Mbappe nu și-a reînnoit, până în acest moment, contractul cu gruparea din capitala Franței, iar în presa internațională se vorbește despre faptul că atacantul ar fi aproape de o mutare la Real Madrid.

Sergio Ramos a declarat că își dorește ca atacantul francez să continue la Paris Saint Germain, pentru că echipa are nevoie de un jucător precum Kylian Mbappe.

De asemenea, fostul jucător de la Real Madrid a spus că își dorește să joace alături de cei mai buni fotbaliști din lume, iar Kylian Mbappe este unul dintre ei.

Cu toate acestea, Ramos spune că toți jucătorii ar trebui să ajungă la un moment dat la Real Madrid, pentru că este un club legendar.

”Nu aș îndrăzni să îi spun cuiva ce ar trebui să facă. Din experiența mea, aș putea să îi dau un sfat în privat. Mi-ar plăcea să continue la PSG pentru că mi-ar plăcea să joc cu cei mai buni. Decizia de a rămâne sau de a pleca este foarte personală. Nu știu la ce se gândește Kylian, dar el face diferența. Este foarte tânăr. Aici este o echipă foarte bună care are nevoie de jucători foarte buni.

Real Madrid este una dintre cele mai bune echipe din lume. Toți jucătorii mari ar trebui să ajungă acolo la un anumit punct al carierei, dar, azi, îl vreau pe Mbappe în echipa mea. Toți ne-am dori să rămână aici”, a declarat Sergio Ramos, citat de Marca.

Sergio Ramos a vorbit și despre un eventual transfer al lui Lionel Messi la Paris Saint Germain. Fostul căpitan al ”galacticilor” a declarat că l-ar primi cu brațele deschise pe argentinian la echipa din Ligue 1.

”Leo este unul dintre cei mai buni jucători din lume, dar nu depinde de mine. Pot spune o mie de lucruri, dar nu vor fi decisive. Nu ține de mine, dar, desigur, mi-ar plăcea să mă înconjor de cei mai buni jucători”, a mai spus Ramos.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: