/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 803: Planul NATO pentru Moldova, ordinul lui Putin și alertă în Europa! Rusia amenință Marea Britanie

/VIDEO/ Un șofer a ajuns cu mașina într-o groapă după ce a fost somat de polițiștii, care au organizat filtre de control, să tragă pe dreapta

missing
14 iulie 2021, ora 18:13

Ghinion pentru un șofer din capitală. Acesta a rămas cu mașina deteriorată, după ce a căzut într-un crater format pe o stradă din sectorul Botanica al capitalei. Conducătorul auto  s-a ales cu o roată spartă, janta deteriorată și bara din față fisurată. Totul, după ce a fost somat de inspectorii de patrulare să tragă pe dreapta. Polițiștii care au creat un filtru de control, la ieșirea din Capitală, l-au ajutat să iasă din groapă.

„Roata e spartă… Aoleu!”

Totul s-a întâmplat pe strada Muncești din sectorul Botanica al Capitalei. Acolo, poliția a format un filtru de verificare a conducătorilor auto, iar acest șofer le-a căzut pradă nu doar lor, dar și craterului format pe marginea drumului, după ploile din ultimele zile.

Șoferii care au oprit ca să-i dea o mână de ajutor, și-au pus mâinele în cap, atunci când au văzut craterul, care nici măcar nu era încercuit.

„Să vină domnii care se ocupă cu drumurile ori parlamentarii să vadă ce drumuri avem. Ei circulă numai de la vilă la Parlament. Parcă vrem în Europa, dar cu așa drumuri – nu știu…”

Ghinion a avut și șoferul unui Porsche, care a rămăs fără permisul de conducere, după ce a aflat de la polițiști că demult a adunat numărul maxim de puncte de penalizare.

„Oh, văleu. Dumnevoastră aveți 15 puncte de penalizare și trebuie să vă ridic permisul de conducere.”

Potrivit inspectorului care i-a ridicat permisul de conducere, instanța de judecată urmează să hotărască, dacă îl va lipsi ori nu de dreptul de a conduce, pentru o anumită perioadă.

„A acumulat pe viteză, marcajul longitudinal și alte articole. Dumnealui a achitat amenzile, însă fiecare proces are puncte de penalizare.”

Pe mâna polițiștilor a ajuns și acest bărbat, care a fost surprins de camerele din trafic, încâlcând limita de viteză.

„- Des se întâmplă că încălcați limita de viteză? – Nu, eu am lucrat pe mașină sovietică, acum m-am urcat pe una nouă și s-au dus câțiva kilometri.”

Au fost și dintre cei, care nu au stat mult la taifas cu polițiștii.

” – Să fie disciplinați în trafic, băutură deloc. – Eu nu am nicio încălcare, ați văzut! – Cum vă par acțiunile poliției? – Binevenite, să fie disciplină în trafic.”

Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică, scopul acestor verificări este de a responsabiliza conducătorii auto să respecte Regulamentul Cirulației Rutiere.

„Una dintre cele grave este depășirea limitei de viteză. Alcoolul la volan, manevrarea incorectă sunt principalele și cele mai grave încălcări.”

Potrivit poliției de la primă oră, atunci când au început verificările, și până la amiază, peste 50 de conducători auto au fost documentați și s-au ales cu procese verbale, prin care sunt obligați să achite amenzile fixate de camerele de supraveghere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram