image
Sursa foto: Jurnal.md

Caz șocant la Nisporeni: O minoră de doar cinci ani, la un pas de a fi agresată sexual de un bărbat de 63 de ani

Un bărbat de 63 de ani a încercat să violeze o fetiță de doar cinci ani din raionul Nisporeni, din fericire, tatăl ei a salvat-o la timp.

Ofițerul superior de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, a confirmat pentru Jurnal.md că la 10 iulie 2021, în jurul orei 20.25 a fost înregistrată înștiințarea telefonică, potrivit căreia, la 10.07.2021, ora 19.55, într-o localitate din raionul Nisporeni, un bărbat în vârstă de 63 ani s-a încuiat în casă cu fiica apelantului în vârstă de 5 ani și a impus-o să se dezbrace.

Potrivit poliției, bărbatul de 63 ani, din raionul Nisporeni, fiind vizual sub influența băuturilor alcoolice, se deplasa pe strada din localitate.

La un moment dat și-a pierdut echilibrul și a căzut jos la pământ. Prin preajmă se jucau doi minori, un băiat de 13 ani și o minora de cinci ani. Minorul, observând că bărbatul a căzut, l-a ajutat să se ridice și împreună cu minora l-au condus până acasă. Ajunși în locuință, bărbatul l-a alungat pe băiat acasă, iar fetei i-a zis să rămână ca să îi dea dulciuri. Acesta a încuiat poarta și ușa locuinței și a rămas cu minora în casă”, a delcarat Cristina Vicol.

Între timp, băiatul s-a dus și i-a comunicat despre cele întâmplate tatălui minorei. Imediat tatăl copilului s-a dus la domiciliul bărbatului, unde, din cauza că era ușa încuiată, a spart geamul și a intrat în locuință, iar în interior l-a depistat pe suspect dezbrăcat de haine până la brâu, iar pe fiica lui, dezbrăcată total. Acesta a anunțat imediat poliția.

Bărbatul susține că doar a dezbrăcat-o pe minoră și nu a întreținut cu ea relații sexuale”, a mai adăugat ofițerul de presă.

Pe acest caz poliția a inițiat o anchetă penală, iar făptașul urmează a fi reținut.

Noutăţile partenerilor

comentarii: