/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO VIDEO/ „Trebuie să fim uniți”. Un grup de veterani ai războiului de la Nistru, în fața Parlamentului, în semn de sprijin

missing
12 iulie 2021, ora 18:22

Un grup de veterani ai războiului de la Nistru au manifestat astăzi în fața Parlamentului, în semn de sprijin pentru organul Legislativ, după anunțarea rezultatelor preliminare ale alegrilor de pe 11 iulie, care arată că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a obținut o majoritate covârșitoare. 

Combatanții au manifestat în uniforme militare, ținând în mâini drapelele Republicii Moldova și ale asociației pe care o reprezintă. Întrebat cu ce scop s-au adunat în fața Legislativului, un veteran a spus „punem în gardă noul Parlament”.

„Mulțumim diasporei că a fost foarte activă. Datorită lor am făcut schimbările în țară. De aceea, tot poporul trebuie să fim uniți. Trebuie să stăm mereu cu ochii pe politicieni și ei nu-și vor permite în viitor să ne jefuiască și să ne fugărească din țară”, spus un combatant.

Unii dintre veteranii care au manifestat în fața Parlamentului au fost prezenți pe 11 iulie și în satul Varnița, raionul Anenii Noi, acolo unde au fost deschise patru secții de vot pentru alegătorii din stânga Nistrului. Combatanții declarau că au monitorizat ca scrutinul să fie desfășurat fără încălcări.

Foto: tv8.md

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram