image
Sursa foto: captură video

Igor Dodon: „Mâine va începe o nouă etapă în RM; S-a terminat cu războaiele”

Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, se arată ferm convins că blocul electoral pe care îl reprezintă va obține un scor bun, după numărarea totală a voturilor.

„Din calculele noastre și evidența internă avem rezultate pe măsură. Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor va înregistra un rezultat bun în această campanie electorală.(...) Începând de mâine va începe o nouă etapă în Republica Moldova. Vin cu un mesaj către toți deputații care vor primi mandatul din partea cetățenilor, noi nu trebuie să admitem alte crize politice. Oamenii au ieșit masiv la vot au votat pentru noi. Ar fi bine să fie o perioadă de stabilitate. Gata alegerile au trecut. Am tras linia. S-a terminat cu războaiele, tot felul de declarații. Acum noi acumulăm toate încălcările care au fost depistate, pentru a lua decizia finală și pentru a vedea ce facem mâine, contestăm, nu contestăm. Alegerile s-au terminat, am pus punct”, a menționat Igor Dodon în cadrul unui briefing de presă.

Igor Dodon a mulțumit alegătorilor pentru prezența la secțiile de votare, dar și colegilor de bloc.

„Dragi concetățeni, eu vreau să vă mulțumesc pentru participarea foarte activă la scrutinul electoral de astăzi.(...) În mai puțin de două luni am reușit să muncim ca o echipă adevărată, unită. Vom munci împreună cot la cot în Parlamentul Republicii Moldova”, a declarat Dodon.

Noutăţile partenerilor

comentarii: