/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

/VIDEO/ Eroare tehnică? După două apeluri pe Skype eșuate, Șor a comentat rezultatele preliminare

missing
11 iulie 2021, ora 22:55

După două apeluri eșuate pe Skype, Ilan Șor, liderul partidului care-i poartă numele, a comentat rezultatele preliminare ale alegerilor parlamentare anticipate, astăzi, în cadrul unei intervenții video la sediul formațiunii. 

„Scopul nostru este de a face viața bună a oamenilor care au votat pentru noi, acolo unde am obținut 100%. Nu-mi este frică de rezultatele care vor fi afișate. Vreau să mulțumesc celor care au votat pentru Partidul Șor. Va fi teritoriul cu viața mai bună și teritoriul cu viață. Vreau să-mi urez succes, nu vor fi puține localități unde vom lua locul întâi”, a spus Ilan Șor, în cadrul unui briefing de presă online.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram