/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Un tânăr de 22 de ani a murit în urma complicațiilor provocate de COVID - 19. Câte cazuri noi de îmbolnăvire s-au înregistrat în ultimele 24 de ore

missing
10 iulie 2021, ora 18:18

Un tânăr de 22 de ani din raionul Cahul a murit în urma complicațiilor provocate de COVID – 19. Victima avea insuficiență renală cronică, anemie, suferea de hepatită reactivă și trombocitopenie. Bilanțul deceselor din cauza noului coronavirus a ajuns astfel în țara noastră la 6208. 

Totodată, Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea altor 76 de cazuri de boală, după efectuarea a 4949 de teste. Din numărul total de cazuri, patru sunt de import: două din Marea Britanie, unul din Rusia și unul din Bulgaria. Unul dintre bolnavi este lucrător medical. De la începutul pandemiei, 257419 moldoveni s-au îmbolnăvit de COVID.

În prezent, în spitalele din țară sunt internați 210 persoane diagnosticate cu coronavirus. 60 sunt în stare extrem de gravă, iar 12 sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram