image
Sursa foto: Profimedia

Selecționerul Danemarcei a răbufnit la finalul meciului cu Anglia: "Una e să pierzi un meci, dar alta e să-l pierzi așa"

La conferința de presă de la finalul partidei din semifinalele EURO 2020, 1-2 cu Anglia, Kasper Hjulmand, selecționerul Danemarcei, a contestat vehement penalty-ul acordat britanicilor, care s-a dovedit decisiv în stabilirea câștigătoarei.

Cel mai important moment al meciului s-a petrecut în minutul 104, când Raheem Sterling a căzut în careul nordicilor, iar centralul Danny Makkelie a indicat punctul cu var. Multe voci susțin că lovitura de pedeapsă a fost acordată foarte ușor, inclusiv selecționerul danezilor. În plus, Hjulmand contestă și faptul că înaintea presupusului fault, atacantul englez a trecut pe lângă o a doua minge aflată pe teren, motiv pentru care jocul trebuia întrerupt și reluat cu minge de arbitru.

"Suntem foarte dezamăgiți. Penalty-ul, în sine, pur și simplu nu-l văd. E foarte clar că Raheem Sterling își agață piciorul și cade. Cu cinci secunde înainte, el aleargă pe lângă o a doua minge care este în teren. I-am spus celui de-al patrulea oficial (n.r.- Ovidiu Hațegan). Trebuia să oprească jocul. Una e să pierzi un meci, dar alta e să-l pierzi în acest mod. E foarte enervant și e păcat pentru băieți.

Am fost foarte aproape de finală. Nu-mi găsesc cuvintele pentru a descrie cât de mult admir acest staff şi aceşti jucători, după ce am traversat împreună atâtea încercări. Noi avem doi jucători care şi-au salvat un coechipier (n.r.- Christian Eriksen, victima unui stop cardiac în primul meci), am jucat un fotbal bun", a declarat Kasper Hjulmand, selecționerul Danemarcei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: